Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza din Ucraina Puterile occidentale fac front comun după declaraţia de război a Rusiei. Putin acceptă un dialog politic

ro

03 Mar, 2014 11:49 2318 Marime text
Puterile occidentale, cu G7 in frunte, pun o presiune tot mai mare asupra Rusiei acuzata de Ucraina ca ales razboiul, pentru a incerca sa gaseasca o solutie la una dintre cele mai grave conflicte cu Moscova de la caderea Zidului Berlinului.
Ministrii de Externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni de urgenta la Bruxelles, a doua oara in zece zile, pentru a discuta situatia din Ucraina care s-a agravat brusc de la ultima lor intalnire, scrie AFP.
Ora 11:30 Depozitul de munitie al unitatii militare ucrainene de la aeroportul Belbek de langa Sevastopol a fost capturat de catre fortele rusesti, intr-un atac in care s-au folosit grenade paralizante (n. flashbangs), potrivit unor surse militare citate de ziarul ucrainean Pravda.
"Rusii au fost aici de cateva zile. Initial au ocupat doar zona de protocol. Azi (n.r. duminica) au luat cu asalt depozitul de munitie si au folosit grenade paralizante. Intai au cerut sa ne predam, dar am refuzat. Nu am ripostat pentru ca nu am avut ordin de sus", relateaza sursa citata de Pravda.com.ua.
Sursa: HotNews.ro
Sursa foto: qmagazine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii