Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Cristian Zgabercea, producător general TVR, remarcat pentru schimbarea pamperșilor protectorului său politic, Nicușor Constantinescu"

ro

29 Jan, 2015 13:44 2078 Marime text
Aflată în plin proces de evaluare a managementului executiv, televiziunea publică dă în continuare semne de autism. Regulamentele sofisticate și interviurile nu ajută la nimic atâta vreme cât nu există sancțiuni pentru management prost, pentru nepricepere și egocentrism managerial, scrie contributors.ro, care citează Revista 22.
 
Managerii din TVR au de compus zilele acestea rapoarte pentru analiza contextului socio-cultural, a activității și a strategiilor, a cheltuirii bugetului etc. Hârtia suportă orice. Se pot spune multe. Pe hârtie. Dar faptele, situația reală? Datoriile televiziunii publice sunt, în continuare, uriașe. Audiențele, vai de capul lor!
 
Cine sunt managerii de la vârf cărora li se poate mulțumi pentru perpetuarea dezastrului?: Cristian Zgabercea, producător general, remarcat pentru schimbarea pamperșilor protectorului său politic, Nicușor Constantinescu, dat în urmărire la acel moment, Claudiu Lucaci, director la știri, omul lui Adrian Năstase, care a ocolit remarcabil în noiembrie trecut manifestațiile pro-diaspora din timpul alegerilor, Răzvan Bucuroiu, avansat director la TVR2 după ce a cenzurat un interviu cu Băsescu, Gabriel Gherghescu, director TVR1, care l-a avantajat pe Ponta în alegeri. Oameni fără viziune, fără chemare managerială, cocoțați politic.
 
Articolul integral poate fi vizualizat accesând link-ul http://www.contributors.ro/media-tech/tvr-evalueaza-managerii-%C8%99i-pierde-in-instan%C8%9Ba-cine-plate%C8%99te/.
 
Sursa: contributors.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii