Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COR 2013 Structura clasificării ocupațiilor ar putea fi modificată din nou

ro

02 Aug, 2013 18:15 1294 Marime text
Clasificarea ocupatiilor din Romania ar putea fi modificata pentru a doua oara in acest an, dupa ce un proiect de act normativ in acest sens a fost lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Muncii.

 Proiectul de Hotarare pentru completarea HG nr. 1352/2010 privind aprobarea structurii Clasificarii ocupatiilor Romania a fost lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Muncii, documentul operand o serie de modificari legislatiei in domeniu.

Concret, una dintre schimbarile propuse este completarea structurii Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel grupa de baza (conform Clasificarii internationale standard a ocupatiilor - ISCO 08), cu cinci grupe de baza noi, dupa cum urmeaza:

    Dupa grupa de baza 2424 Specialisti in formarea si dezvoltarea personalului se introduce o noua grupa de baza, cu urmatorul continut: „2429 Specialisti in administratie neclasificati in grupele de baza anterioare”
    Dupa grupa de baza 3413 Specialisti in domeniul religiei si asimilati se introduc patru grupe de baza noi cu urmatorul continut:


Citeste mai mult: avocatnet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii