Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, plecaţi la drum? Atenţie, traficul este îngreunat sau întrerupt în diferite zone

ro

31 May, 2016 19:03 1463 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această seară, în judeţul Suceava, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN2(E85), în zona localităţii Roşiori, din cauza unui accident. Un microbuz care tracta o autoplatformă a lovit din spate un autotren, apoi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Tot în această seară, în judeţul Bacău, traficul rutier este întrerupt pe DN11A, pe raza municipiului Oneşti, la ieşirea către Adjud, din cauza apei acumulate pe carosabil, în urma unei ploi torenţiale.

De asemenea, circulaţia feroviară este oprită pe secţia de cale ferată 501, între staţiile Oneşti şi Borzeşti, deoarece o viitură a afectat terasamentul. Pentru judeţul Bacău, dar şi pentru alte zone, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Sălaj, traficul feroviar este oprit pe magistrala 400, între haltele Aluniş şi Benesat, pe relaţia Jibou - Baia Mare, din cauza unei şine fisurate. Se estimează că avaria va fi remediată peste în jurul orei 19.30.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii