Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni înșelați Au cumpărat un amestec de suc și apă în loc de motorină

ro

17 Jun, 2014 23:00 2502 Marime text
Poliţiştii din Călăraşi informează populaţia cu privire la înşelăciuni comise de localnici din Dragalina. Aceștia postează pe site-uri anunţuri că vând motorină la preţuri foarte mici, de 3,5-4 lei, iar clienții, chemaţi în locuri izolate, se aleg cu un amestec de apă şi suc în loc de combustibil, scrie Mediafax.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi a anunţat astăzi că organizează mai multe acţiuni în localitatea Dragalina, pentru prevenirea, diminuarea şi stoparea înşelăciunilor cu motorină, ca urmare a numărului mare de reclamații primite.

La începutul acestei săptămâni poliţiştii din Călărași au pus în executare, la Dragalina, trei mandate de condamnare a unor persoane pentru înşelăciuni cu motorină, mai transmite Mediafax.

Au fost și situații în care cumpărătorii, care s-au prins că ceva nu este în regulă, au fost tâlhăriţi de către presupuşii vânzători, susțin oamenii legii.

Reprezentanții Poliţiei Călăraşi declară că prin această metodă de racolare online au fost păcăliți clienţi din Bucureşti, Ialomiţa, Buzău, Brăila şi Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii