Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea UDMR a decis ieşirea din Guvern

ro

27 Nov, 2014 15:18 1696 Marime text
Conducerea UDMR a decis, astăzi, ieşirea din Guvern. Propunerea urmează să fie validată de Consiliul Reprezentanţilor Unionali pe data de 13 decembrie.

Liderul Uniunii, Kelemen Hunor, a declarat că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii.

Decizia a fost luată, la Cluj, de Consiliul Permanent al UDMR, după peste cinci ore de dezbateri.

Reuniunea a început la ora 10.00 și inițial era programată să se încheie până la ora 13.00, dar s-a încheiat după ora 15.00, informează Agerpres.

„Am analizat rezultatul alagerilor. Am ajuns la următoarea concluzie: mesajul alegătorilor noştri, un om politic poate să facă două greşeli fundamentale, să nu asculte alegătorii şi dacă face ceea ce crede că aşteaptă oamenii de la el şi nu e în stare să îi conducă pe cei care l-au ales. Trebuie să ne întoarcem mai mult către alegătorii noştri care ne-au susţinut şi în momente foarte dificile şi când noi am intrat în coaliţia de guvernare. Şi fără noi Guvernul are majoritate, nu depinde de noi stabilitatea politică. Nu vrem să creăm instabilitate, nu vrem să dăm jos guverne. Nu e nicio astfel de intenţie faţă de guvernul care şi fără noi va funcţiona. Considerăm necesar dialogul în continuare cu alegătorii”, a declarat, la sfârşitul şedinţei, Kelemen Hunor.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii