Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colectiv Spitalul Militar Central, despre starea răniţilor

ro

27 Nov, 2015 17:13 1128 Marime text
Toți cei patru pacienți răniți în urma incendiului din club Colectiv, care în prezent se află internați la Spitalul Militar Central, sunt în stare generală bună, cu evoluție locală favorabilă, conștienți şi echilibrați respirator și hemodinamic.
 
Pacienții internați în această unitate medicală beneficiază de tratament chirurgical, în Blocul Operator al Secției de Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, pentru realizarea toaletei chirurgicale a leziunilor de arsură și a plăgilor, precum și pentru monitorizarea stadiului de reepitelizare a tegumentelor, ulterior realizării procedurilor de grefare, a informat un comunicat de presă al Spitalului Militar, remis Agerpres astăzi.
 
De asemenea, se continuă acordarea unei atenții speciale pe partea consilierii psihologice, atât pentru pacienți, cât și pentru familie, consiliere realizată de către specialiștii din SUUMC și din MApN.
 
În ceea ce privește cei doi pacienți transferați în Marea Britanie, unul dintre aceștia se află într-o stare generală stabilă, iar pentru cel de-al doilea medicii menționează progrese. De asemenea, cei doi pacienți transferați la Rotterdam sunt într-o stare medicală stabilă, unul rămânând în continuare ventilat. Pacienta transferată la Viena se află în stare medicală critică, dar stabilă, fiind atent monitorizată.

Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii