Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienții cu credite în franci elvețieni fac un miting în Piața Victoriei

ro

09 Jun, 2015 23:39 2028 Marime text
 
Duminică, între orele 15.30 și 18.30, în Piața Victoriei din București se organizează un miting pentru clienții care au credite în franci elvețieni. 

„Oameni buni, in trei saptamani incepe vacanta parlamentara.
Avem o sigura sansa sa obtinem o lege intr-un timp atat de scurt: sa fim peste 10,000 de oameni in strada pe 14 iunie. Asta inseamna 5,000 de familii. Chiar nu suntem 5,000 de oameni disperati in Romania din cauza CHF-ului?! Pe 15 iunie se fac 5 luni de cand ne duc politicienii cu zaharelul, iar BNR si bancile trag de timp si castiga favorurile instantelor si ale politicienilor.

Exista O SINGURA MANIERA in care va puteti arata disperarea, usturimea buzunarului si intentia de a nu va lasa calcati in picioare: IESITI IN STRADA! 14 iunie, Piata Victoriei, ora 15.30. Fix acolo, in fata Guvernului care nu face nimic, ocupat fiind sa isi indese buzunarele de spagi.

Cei care veti sta acasa, sa stiti ca va tradati copiii, familia, casa. Nu alegeti sa fiti presul bancilor! Alegeti sa fiti un model pentru copiii vostri! Dati mai departe poza noastra de coperta! Implicati-va in promovarea mitingului! Ajutati-ne sa afle lumea de initiativa noastra!

Nu trebuie sa va fi rusine sa va luptati! Rusine trebuie sa le fie celor care stau si indura docili batjocora bancilor, a lui Isarescu si a politicienilor!

P.S.: Nu stiu cum sunteti voi, da pe mine ma ambitioneaza si mai tare fiecare mesaj primit de la Banca Romaneasca prin care ma ameninta ca ma executa silit! Dupa ce au castigat 70,000 de CHF dobanda de pe uma mea doar pana acum!!!!”, se arată pe grupul de Facebook „Gupul clienților cu credite în CHF”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii