Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC este acuzat că nu își respectă promisiunile

ro

28 Aug, 2015 11:43 1642 Marime text
După publicarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța, ce va avea loc în data de 2 septembrie 2015, reprezentanții partidul M10 Constanța sunt revoltați.
 
Asta pentru că pe ordinea de zi a ședinței nu a fost inclus niciun proiect de hotărâre privind acordarea numelui marelui actor constănțean, Jean Constantin, fostului cinematograf „Republica”, astăzi „Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret”.
 
Nemulțumirea este cu atât mai mare cu cât, în urma dezbaterii publice pe acestă temă din ultima lună, reprezentanții Consiliului Județean au asigurat opinia publică de faptul că, în prima ședință, fostul cinematograf „Republica” va primi numele lui Jean Constantin.
 
Coordonatorul partidului M10 Constanța transmite opiniei publice faptul că această promisiune pare că a fost făcută doar cu intenția de a detensiona un val de reacții negative îndreptate împotriva lipsei de respect cu care a fost și este tratată cultura locală și corifeii săi de autoritatea administrației publice județene.
 
M10 solicită atât conducerii Consiliului Județean și tuturor consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, să-și respecte promisiunile.
 
Au trecut cinci ani de la trecerea lui Jean Constantin la cele veșnice, iar reprezentanții partidului susțin că este un motiv în plus pentru efectuarea unui gest de respect din partea autorităților locale față de memoria marelui actor constănțean.


Sursă foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii