Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Grigore Petrenco vrea locul lui Voronin în fruntea PCRM

ro

09 Jul, 2014 13:35 1742 Marime text
Deputatul comunist Grigore Petrenco cere liderului PCRM cedarea locului de preşedinte şi convocarea unui congres extraordinar al partidului.

Ba mai mult, Petrenco a solicitat lui Vladimir Voronin să nu mai înainteze candidatura sa la funcţia de preşedinte PCRM şi să îi cedeze lui acest loc. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui brifieng de presă încheiat acum câteva minute.

Deputatul comunist acuză liderul PCRM de minciună şi trădare.

"Declaraţiile precum că noi singuri am fi depus cereri de plecare din conducerea partidului este o minciună mare. Dacă domnul Voronin are vreo cerere de a mea cu asemenea solicitare, îl rog să o facă publică. Preşedintele Voronin a vândut partidul lui Plahotniuc, iar politica pe care o duce în ultimele luni nu este pe placul membrilor şi a celor care au votat PCRM", a declarat Petrenco.

Deputatul comunist mai susţine că: "Ultimele acţiuni ale preşedintelui Voronin a transformat membrii partidului în obiectul glumelor oponenţilor noştri. Un exemplu recent este ratificarea Acordului de Asociere în Parlament. Decizia lui Voronin de a nu participa la dezbateri, de a părăsi şedinţa Parlamentului şi a nu vota împotriva Acordului Moldova-UE este o greşeală politică gravă, cu care noi membrii şi votanţii acestui partid nu suntem de acord", a mai punctat Petrenco.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii