Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebru după ameninţările la adresa Aspaziei Cojocaru, inculpat într-un nou dosar

ro

28 May, 2015 08:38 1509 Marime text
 
Bărbatul care a ameninţat cu moartea un magistrat al Curţii Constituţionale se află din nou în atenţia magistraţilor constănţeni. Pe data de 3 septembrie va avea loc la Curtea de Apel primul termen în procesul în care acesta este inculpat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. Conform portalului instanţelor de judecată, Gelu Median este parte vătămată.
 
Inculpatul a fost condamnat, în iunie 2008, de Tribunalul Constanţa, la 19 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor calificat. Aproape de jumătatea lunii iulie 2012, bărbatul ar fi ameninţat-o pe Aspazia Cojocaru, judecător la Curtea Constituţională la acel moment, cu acte de violenţă, respectiv cu moartea, prin intermediul unui mesaj expediat într-un plic. Scrisoarea ar fi fost trimisă pe adresa Curţii Constituţionale.
 
Potrivit Parchetului General al României, acesta, „aflat în stare de deţinere în Penitenciarul Giurgiu, a întocmit o scrisoare de ameninţare sub forma unui înscris tip felicitare, care, pe coperta exterioară, avea realizată dintr-un decupaj celulozic de culoare neagră o cruce, iar pentru lipirea acesteia a folosit o substanţă adezivă, lipici, care a fost găsită cu ocazia percheziţiei domiciliare de la locul de deţinere, unde a mai fost identificată şi o ciornă a scrisorii de ameninţare cu un conţinut similar cu forma finală a acesteia”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii