Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei patru tineri din Olt suspectaţi de viol au fost arestaţi

ro

06 Aug, 2015 00:52 1703 Marime text
 
Militarul Răzvan Ionuţ Negreț, de la baza din Deveselu, şi ceilalţi trei bărbaţi din Olt - Valentin Ionuţ Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Alexandru Feleşco - suspectaţi că au violat o tânără, în luna iunie, au fost arestaţi, miercuri, de judecătorii Tribunalului Bucureşti pentru 30 de zile, decizia nefiind definitivă. Cei patru tineri pot contesta decizia magistraţilor.
Procurori Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpați, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, potrivit unui comunicat al Parchetului instanţei supreme. Totodată, magistraţii au dispus reţinerea celor patru inculpaţi şi au propus arestarea preventivă a acestora.
Potrivit procurorilor, în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe un câmp din apropierea municipiului Caracal, inculpaţii, prin constrângerea victimei R.V., au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale. Dosarul, aflat iniţial la Parchetul Judecătoriei Caracal, a fost înaintat Parchetului Militar Bucureşti.
Tânăra a depus plângere la Poliţie în 16 iunie, ea spunându-le anchetatorilor că mergea la o întâlnire, alături de o prietenă, când s-a întâlnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit să le ducă cu maşina, au declarat surse din Poliţie. Ulterior, bărbatul ar fi oprit maşina în câmp şi, împreună cu trei prieteni pe care i-a chemat acolo, printre care şi militarul, ar fi violat-o pe tânără. Până acum, niciunul din cei patru inculpaţi nu şi-a recunoscut faptele.
Se pare că tânăra care i-a acuzat pe cei patru bărbaţi că ar fi violat-o s-a constituit parte civilă în cauză pentru suma de 100.000 de euro. Consiliul Superior al Magistraturii anunţa, în 27 iulie, că a sesizat Inspecţia Judiciară în acest caz, în vederea identificării cauzei şi efectuării de verificări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii