Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trăsnăi mai fac şoferii de la RATC. Citiţi şi vă minunaţi

ro

26 May, 2013 07:24 2791 Marime text
Azi noapte, în jurul orelor 22.45, un conducător auto al Regiei de Transport în Comun Constanţa, conducea autobuzul pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Băiat bun, şoferul a oprit la solicitarea unei călătoare, dar nu în staţia de la Casa de Cultură, ci un pic mai încolo, chiar dacă se afla pe banda 2 de mers.
Tânăra a coborât pe uşa din spate a maşinii, probabil s-a agăţat cu tocurile de ceva, şi s-a întins cât era de mare pe bulevard.
Exact atunci pe lângă autobuz trecea un autoturism condus de un tânăr din Topraisar. Şoferul a avut, totuşi prezenţa de spirit şi a evitat călătoare căzută pe caldarâm.
La locul evenimentului a fost nevoie să intervină echipajul unei ambulanţe pentru a acorda primul ajutor călătoarei rănite.
Poliţia a demarat o anchetă în paralel cu cea administrativă a conducerii RATC.
 
 
.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • amet geaner 27 May, 2013 00:47 cum au avut supracontrol si nu au mai avut leuuuul au facut greva.
  • Un sofer 26 May, 2013 14:12 N-aveti loc sub soare de soferii de autobuz. Cand soferul va face pe plac si opreste intre statii, la semafor, sa va ia, cum este? E bine, nu? Carcotasilor, nimic nu va place in lumea asta, voi sunteti perfecti...
  • sorin 26 May, 2013 10:54 imi doresc enorm sa aud ca soferii ratc sunt verificati in trafic. Ei se comporta ca si cum ar fi Dumnezeii pe pamant. Sa ne explice si noua primaria de ce soferii ratc opresc pe banda 1 a strazilor si nu in refugiul de statie pt autobuz. Si uite asa se face o coada imensa de masini in spatele "Dumnezeului" pana pleaca din dreptul statiei. Daca un sofer parcheaza in refugiul de statie ratc vin cei de la primarie si ii blocheaza roata si plateste o amenda destul de mare. De ce unii sunt pedepsiti iar altii lasati in pace? PS: Redactorii de la ziua de constanta, am rugamintea sa dezbateti aceasta problema in ziarul dumneavoastra si poate se va sesiza cineva din primarie sa ia masuri. Va multumesc anticipat
  • joe 26 May, 2013 08:22 Bai frate, o data in viata lor fac si astia o fapta buna si le iese rau :))