Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mesaj a transmis fostul premier Mihai Tudose la aniversarea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române

ro

24 Jan, 2018 21:15 1518 Marime text
La o săptămână de la demisia din Guvern, fostul premier Mihai Tudose a postat un mesaj pe Facebook cu ocazia aniversării a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. 

”Unirea Principatelor, la 24 ianuarie 1859, a reprezentat un moment crucial în istoria acestei națiuni, moment de mare solidaritate, în care vocea poporului a fost auzită și respectată de către politicieni.
 
A fost un prim moment în care românii s-au afirmat ca națiune și au făcut cunoscută direcţia pe care au ales-o, către un stat independent, în care voința comună, drepturile şi libertăţile cetăţenilor să fie considerate valori.
 
Este datoria noastră să cinstim memoria înaintașilor noștri și să ținem vie conștiința românească. Numai împreună, uniți și solidari, putem da acestei țări imaginea pe care ne-o dorim.
 
Sper ca în acest an, anul Centenarului Marii Uniri, să reușim să transformăm orice reușită individuală într-una de grup și să purtăm, mai departe, vocea celor care au reușit să ne unească” - se arată în mesajul postat de fostul premier pe Facebook. . 


Sursa foto: Facebook/Mihai Tudose
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii