Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce le transmite Ministerul Sănătății medicilor, după protest

ro

02 Nov, 2013 20:26 960 Marime text
Ministerul Sănătății anunță că depune eforturi pentru rezolvarea rapidă a problemelor stringente din sistemul sanitar.

"MS depune toate eforturile legale pentru rezolvarea cât mai curând a problemelor stringente din sistemul sanitar, care nemulțumesc atât pacienții și cadrele medicale, cât și autoritățile", se menționează într-un comunicat postat, sâmbătă, pe site-ul instituției.

MS "își exprimă regretul față de opțiunea liderilor Coaliției Profesioniștilor din Sănătate de a organiza un marș de protest", afirmând că "pornește de la un principiu de bază și anume că orice problemă își poate găsi soluționarea prin dialog continuu, colaborare și încredere reciprocă".

MS reamintește faptul că în ultimele luni ministerul a purtat numeroase discuții cu reprezentanții acesteia pentru găsirea soluțiilor optime în privința rezolvării problemelor din sistemul sanitar revendicate de aceștia, menționând că "este deschis în continuare dialogului și colaborării astfel încât calendarul de îndeplinire a obiectivelor comune, asumat de ambele părți, să fie respectat".

Câteva mii de angajați din sănătate și studenți la medicină din București și din țară au participat, sâmbătă, la un marș pe traseul Piața Victoriei — Palatul Parlamentului, solicitând o mai bună finanțare a sistemului sanitar.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii