Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte tichete Rabla a primit județul Constanța

ro

07 Jun, 2013 19:12 1813 Marime text
Adiministrația Fondului de Mediu (AFM) a publicat astăzi atât lista colectorilor validați în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional cât și modul în care prima tranșă de tichete (25%) a fost repartizată pe județe.

Conform AFM, începând de astăzi, 7 iunie 2013, instituția va încheia protocoalele cu colectorii validaţi în Programul „Rabla 2013” şi distribuie tichetele valorice. De luni, 10 iunie, persoanele fizice se pot adresa unuia din colectorii validaţi în vederea participării la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional. Și persoanele juridice, inclusiv instituțiile publice își pot depune dosarele de înscriere la sediul AFM.
 
Repartizarea tichetelor valorice nu este egală în fiecare judeţ. În ghidul de finanţare a „Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional” este prevăzut că, în prima etapă, vor fi distribuite maximum 25 % din numărul total de tichete, în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor (DRPCIV). De asemenea, distribuirea acestora se face în mod egal între punctele de lucru aparţinând colectorilor validaţi din judeţul respectiv.

Sursa Capital.ro

Iată modul în care au fost distribuite tichetele pe puncte de lucru colectori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TRACTARI AUTO RABLE REMAT ,suna la nr 0721753018 07 Jun, 2013 19:27 EFECTUAM TRACTARI AUTO CONSTANTA NON STOP INCLUSIV RABLE REMAT<0721753018