Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu „Nu aștept să fiu miruit sau să mă apere partidul. Îi propun lui Ponta să semnăm o declarație comună”

ro

03 Apr, 2015 22:14 1733 Marime text
 
Cătălin Predoiu a declarat, astăzi, în cadrul emisiunii „X-press”, difuzată de B1 Tv, că nu se așteaptă ca partidul să îl apere și că în cazul în care va fi declarat „suspect” în vreun dosar, va demisiona pe loc.

Declarația lui Predoiu vine în contextul acuzațiilor aduse de PSD privind banii primiți mită de către George Scutaru pentru a finanța campania electorală a prim-vicepreședintelui PNL din 2008. (Detalii AICI)

„I-am propus domnului Victor Ponta să facem urmatorul lucru. Daca voi fi suspectat, subliniez suspect, de o faptă de corupție într-un dosar de corupție, eu plec din viața publică pe loc, dar pe loc. Nu aștept să mă apere partidul, cum l-a apărat PSD pe Dan ova, nu astept sa ma miruiasca cineva, nu aștept sa creez o problemă nimanui. Știu exact ce am făcut în viața asta și știu și ce nu am facut. Îl provoc și pe domnul Victor Ponta sa facă acest gest, dacă tot și-a pus colegii să facă un astfel de comunicat mizerabil, atunci să-și asume. Luni o trimit la cabinet. Nu intenționez să fac un gest de imagine, dar așa nu se mai poate. Ori rămânem cei serioși în politică ori pleacă ceilalți. Acest document nu îl văd ca pe un marketing politic, nu îi cer același lucru. Ori semnezi asta și pleci dumneata din politică ori iți ceri scuze public și spui: „Nu mai fac”. Deși și-a mai cerut scuze odată. Nu-l obligă la nimic. Îl obligă să devină la ce pretinde că vrea să fie, un om de stat, nu un om de politică mică”, a declarat Predoiu.  


Sursa: B1 Tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii