Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Ivan Ghiţă i-a făcut foarte mult rău lui Ponta

ro

17 Feb, 2015 23:44 1937 Marime text
Invitat, în această seară, în emisiunea „Deschide lumea", europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a vorbit despre relaţia pe care premierul Victor Ponta a avut-o cu deputatul Sebastian Ghiţă.

„Eu nu m-aş grăbi să-l asociez acum pe Victor Ponta de ce se întâmplă în dosar. E un dosar care azi a izbucnit, nu avem foarte multe informaţii. Ponta este cel care i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plece din PSD, ceea ce a fost o decizie pe care am salutat-o cu toţii", a declarat Cătălin Ivan la Realitatea TV.

În opinia europarlamentarului, Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD, „i-a făcut permanent foarte mult rău" lui Victor Ponta în partid.

„Cert e că acest Sebastian Ghiţă i-a făcut permanent foarte mult rău lui Victor Ponta şi din punct de vedere politic, şi aici mă refer în partid. Relaţia lui Victor Ponta cu mulţi lideri ai partidului din teritoriu s-a înrăutăţit din cauza lui Sebastian Ghiţă, care suna şi ameninţa, se comporta ca un fel de stăpân. Parcă îşi cumpărase partid. Sebastian Ghiţă se comporta ca şi cum noi eram angajaţii lui de la una dintre firme. Faptul că a fost dat afară din partid de Victor Ponta a fost o decizie de salutat. Sebastian Ghiţă e un personaj peste tot, unde se întâmplă ceva rău este şi Sebastian Ghiţă", a completat europarlamentarul PSD.



Sursa: realitatea.net
Sursa foto: comisarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii