Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Surprize, surprize!" Casa Andreei Marin a fost spartă!

ro

22 Aug, 2015 17:50 2553 Marime text
 
Andreea Marin a aunțat Poliţia Ilfov, azi noapte, că i-a fost spartă casa. Hoţii sunt căutaţi acum de poliţişti.
 
Surse din Poliţie au declarat că Andreea Marin a depus plângere chiar vineri noapte, arătând că, între orele 20.30 şi 23.50, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa sa. Ea a explicat în plângere că nu era nimeni în casă în momentul în care hoţii au dat spargerea, iar aceştia nu au avut ce să fure, pentru că nu are obiecte de mare valoare.
 
Poliţiştii de la IPJ Ilfov au ridicat probe şi au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem. Până la acest moment, poliţiştii i-au luat o declaraţie Andreei Marin şi au audiat vecini ai acesteia, dar şi un angajat al firmei care asigură paza în complexul rezidenţial unde locuieşte vedeta.
Spargerea vine la o zi distanţă de când presă a scris că ANAF intenţionează să realizeze un control amănunţit asupra activităţii şi a surselor de venit ale Andreei Marin şi ale fostul ei soţ, Ştefan Bănică.
Spargerea nu a durat decât cinci minute, după cum reiese din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă din casă vedetei au fost sustrase bijuterii în valoare de 1.000 de lei.
Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieşte împreună cu soţul său, medicul turc Tuncay Öztürk, şi cu Ana Violeta, fetiţa pe care o are împreună cu Ştefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită şapte ani.



sursa foto: reginele.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii