Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 40 de milioane de lei NEG – New Energy Grup SRL, în faliment! S-a cerut atragerea răspunderii! Vizați, Turbatu Marian, Turbatu Richard, Turbatu Marian Senior și Olteanu Andreea Corina

ro

31 Jan, 2024 15:54 897 Marime text
 
 
  • În dosar, potrivit portalului instanțelor de judecată, Constatinescu Daniel Nicuşor, fostul șef al Cosiliului Județean Constanța, Dogăeaş Emil, Jean Teut, Ştefan Simon și Jean Teut Hermann și Ştefan Simon au fost chemați în garanţie.
  • Asta în timp ce Stream Invest Holding AG cu sediul ales la SCP Doru Trăilă & Asociaţii a avut calitatea de intervenient în numele altei persoane.
  • Omul de afaceri Marian Turbatu a avut calitatea de denunţător într-unul dintre dosarele fostului șef al CJC.
 
Tribunalul Constanța a admis, miercuri, 31 ianuarie 2024, acţiunea în antrenarea răspunderii patrimoniale formulată de Rominsol IPURL, în calitate de lichidator judiciar la NEG – New Energy Grup SRL - în faliment, în contradictoriu cu Turbatu Marian, Turbatu Richard, Turbatu Marian Senior şi Olteanu Andreea Corina.
 
Decizia a fost luată de tribunal în dosarul 3608/118/2016

Conform Portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Constanța a dispus ca „suma de 39.937.917,47 lei, reprezentând masa pasivă, conform tabelului definitiv al obligațiilor debitoarei NEG – New Energy Grup SRL - în faliment, să fie suportată în solidar de pârâţii: Turbatu Marian – pentru faptele prev. de art. 138 alin. 1 lit. a, c, d, e din Legea nr. 85/2006, Turbatu Richard – pentru faptele prev. de art. 138 alin. 1 lit. a, c, d, e din Legea nr. 85/2006, Turbatu Marian Senior – pentru fapta prev. de art. 138 alin. 1 lit. e din Legea nr. 85/2006 şi Olteanu Andreea Corina – pentru fapta prev. de art. 138 alin. 1 lit. e din Legea nr. 85/2006“.

Decizia de azi a Tribunalului Constanța nu este una definitivă!

Decizia a fost luată, potrivit datelor noastre, de Alina Elena Marin, judecător în cadrul Tribunalului Constanța.

În dosar, potrivit portalului instanțelor de judecată, Constatinescu Daniel Nicuşor, fostul șef al Cosiliului Județean Constanța, Dogăeaş Emil, Jean Teut, Ştefan Simon și Jean Teut Hermann și Ştefan Simon au fost chemați în garanţie.

Asta în timp ce Stream Invest Holding AG cu sediul ales la SCP Doru Trăilă & Asociaţii a avut calitatea de intervenient în numele altei persoane.

Omul de afaceri Marian Turbatu a avut calitatea de denunţător într-unul dintre dosarele fostului șef al CJC.

Dosarul - privind angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006 - a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța în iunie 2016.
 
SC N.E.G. - New Energy Grup SRL se află în faliment – dosar.

Noul termen a fost stabilit pentru data de 6 martie 2023.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 31 ianuarie 2024, N.E.G. - New Energy Grup SRL a fost fondată în iunie 2004 pe strada Ion Theodorescu Valahu, din Constanța.

N.E.G. - New Energy Grup SRL se ocupă de producția de energie electrică.  

Asociații firmei sunt Teut Jan Hermann, cu 34 %, din Germania, Simon Stefan, cu 22 %, din Germania, Turbatu Marian, cu 22 %, din Valcea, cetățean german, și Turbatu Richard, cu 22 %, din Constanța, cetățean german.

Dogăeaș Eugen Emil apare ca administrator special.

Rominsol IPURL (fosta Rominsol SRL) este lichidator judiciar.

Pentru 2017, N.E.G. - New Energy Grup a declarat o cifră de afaceri netă de 1.587 de lei, iar pentru anul 2022 a raportat o pierdere netă de 47.600 de lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Supermarketul familiei tale“
Firma Adivin 95 SRL, din Constanța, revine în afaceri! Oficial de la tribunal

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii