Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnet de marinar fals descoperit în Portul Constanţa

ro

06 Feb, 2015 10:33 1940 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Constanţa un cetăţean albanez, membru al echipajului unei nave sub pavilion Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.

Astfel, ieri, în jurul orei 17.00, în urma controlului de frontieră efectuat la PTF Constanţa asupra unei nave sub pavilion Republica Moldova, sosită din direcţia Turcia, a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind contrafăcut.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că respectivul carnet de marinar, ce purta însemnele statului Belize, prezintă indicii de falsificare şi aparţine unui membru de echipaj, un cetăţean albanez, în vârstă de 61 ani, încadrat pe funcţia de şef mecanic.

Cetăţeanul albanez Bakillari I. a declarat faptul că şi-a procurat carnetul de marinar fără a cunoaşte faptul că acesta este falsificat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 Cod Penal.



Sursa foto: observator.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii