Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat oficial Borcea neagă că ar avea tratament preferenţial în penitenciarul Poarta Albă

ro

03 Mar, 2015 16:16 1484 Marime text
Cristi Borcea a fost acuzat că duce o viaţa bună la Poarta Albă, unde ar dispune, în celulă, de plasmă, aparat de fitness şi regim preferenţial al pachetelor. În plus, despre Borcea s-a spus că ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă în spitalul penitenciarului, informează România TV.

Cristi Borcea neagă toate acuzaţiile, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de avocatul său, Bogdan Vlad, citat de România TV:

COMUNICAT DE PRESA

„Avand in vedere unele informatii aparute in spatiul public in legatura cu presupuse activitati cu caracter nelegal savarsite de domnul Cristian Borcea aflat in executarea pedepsei cu inchiosoare la Penitenciarul Poarta Alba, facem urmatoarele precizari:

Singurul aparat telefonic la care dl. Cristian Borcea are acces este acela instalat pe holul sectiei penitenciarului, aparat la care au acces toate persoanele private de libertate;

Toare camerele din unitatile de cazare sunt dotate cu televizoare, potrivit dispozitiilor legale puse in aplicare prin dispozitii si decizii ale directorului A.N.P. Prin dotarea cu aparate TV se garanteaza persoanelor private de libertate accesul liber la informatie, conform prevederilor constitutionale si legale.

Afirmatiile  potrivit carora dl. Cristian Borcea a intretinut relatii sexuale cu o asistenta medicala, angajata a spitalului penitenciar Poarta Alba, respectiv ca au fost gasite sticle cu bauturi alcoolice in camera, sunt false. Caracterul nereal este confirmat oficial prin comunicatul emis de A.N.P.

Dl. Cristian Borcea nu este cazat singur in camera, ci impreuna cu alte 6 – 8 persoane

Dl. Cristian Borcea are posibilitatea de a folosi exclusiv bicicleta medicinala si aparatele de fitnes cu care este dotata sala special amenajata in cadrul spitalului penitenciar, sala unde este persmis accesul tuturor persoanelor private de libertate aflate in unitatea sanitara. Dl Cristian Borcea nu detine bicicleta medicinala sau aparate de fitnes in camera.

Este falsa afirmatia si-a lovit sotia la vorbitor. Zona amenajata pentru vorbitor este monitorizata in flux continu de camere de supraveghere, sunt prezenti gardieni precum si alte persoane private de libertate care isi exercita concomitent cu dl. Cristian Borcea dreptul la vorbitor (persoane ale caror nume de familie incepe cu litera B)
Este o pura speculatie de presa afirmatia ca ar fi primit pastile Viagra. Este de notorietate faptul ca acestea sunt contraindicate persoanelor cu probleme cardiace, dl. Cristian Borcera fiind cardiac si aflandu-se sub supravegherea permanenta a medicilor cardiologi“, a  precizat Bogdan Vlad.


Sursa: România TV
Sursa foto: fanbatik.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii