Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Black Friday 2014 Comercianţii şi-au pregătit stocuri mai mari decât anul trecut

ro

14 Nov, 2014 23:35 1474 Marime text
A mai rămas o săptămână până la vinerea neagră, ziua în care comercianţii anunţă vânzări record, scrie stirileprotv.ro. Aşa că şi-au pregătit stocuri de două-trei ori mai mari decât anul trecut.

Magazinele on-line au anunţat reduceri de 75 la suta şi jură că acestea sunt reale. Totuşi, dacă nu sunteţi mulţumiţi de produs, aveţi dreptul să vă răzgândiţi şi să cereţi banii înapoi.

Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: www.arenait.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Electro4casa 20 Nov, 2014 18:14 Electro4casa este un magazin online ce comercializeaza o gama completă de electrocasnice, aparate de ingrijire personala si electronice menite să vină în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi dintr-o gospodărie. Soluţiile optime pentru casă şi accesibilitatea acestora fac din produsele noastre combinaţia perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie şi funcţionalitate, perfect adaptată nevoilor dumneavoastră. Produse De la pregătirea ceaiului şi cafelei, a sucurilor şi a celor mai savuroase prăjituri, până la curăţarea şi îngrijirea casei, pentru toate există o soluţie practică, uşoară şi plăcută.