Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ DSVSA Constanţa Două adăposturi de câini închise temporar, produse de peste 120.000 de lei confiscate

ro

06 May, 2015 11:56 1316 Marime text
 
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa a desfăşurat în perioada premergătoare minivacanţei de 1 Mai, controale oficiale în zonele de interes turistic, accentul fiind pus pe unităţile sezoniere.
 
Ca rezultat al controalelor desfăşurate în perioada 23 aprilie – 1 mai, nu a fost semnalat nici un caz de toxiinfecţie alimentară şi nici nu au fost înregistrate sesizări sau apeluri care să aibă ca subiect riscuri la adresa consumatorilor.
 
În perioada 28 aprilie – 4 mai, DSVSA Constanţa a desfăşurat activităţi de control la cele 11 adăposturi de câini fără stăpân de pe raza judeţului unde au verificat condiţiile de funcţionare şi respectarea normelor de bunăstare şi protecţie a animalelor. Au fost emise două ordonanţe de suspendare temporară a activităţii şi o ordonanţă de interzicere a activităţii. A fost aplicat un avertisment pentru neprezentarea documentelor care atestă efectuarea acţiunii de dezinfecţie.
 
Inspectorii DSVSA Constanţa au verificat 219 obiective, au confiscat şi retras de la vânzare produse în valoare de 126.563 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii