Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu despre Voiculescu – „M-am dumirit acum că Voiculescu avea interese acolo”

ro

14 Jul, 2014 23:53 1314 Marime text
Traian Băsescu a declarat, în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Cotroceni, în ce relaţii se află cu Marian Căpăţână care afirmă în unele înregistrări care au fost date publicităţii că are „o putere deosebită".

"Aare nevoie domnul Voiculescu de asta? Vedeţi că e vai de steaua lui cu terenurile. Vă aduceţi aminte cât s-a supărat Antena că familia mea a cumpărat cu bani împrumutaţi de la bancă un teren? Acum m-am lămurit de ce era suparat Voiculescu: pusese ochii şi pe acest teren şi voia probabil să-l arendeze cumva, nu numai cele 2000 de hectare pe care le are chiar lângă terenul meu. M-am dumirit acum că Voiculescu avea interese acolo", a răspuns Băsescu. Reacţia lui Dan Voiculescu nu a întârziat să apară. Omul de afaceri a formulat mai multe întrebări pe blogul personal, ca răspuns la declaraţiile şefului statului.

"Dilemă: de ce a evitat Băsescu să răspundă la întrebarea reporterului? O fi vorba de vizita la Bucureşti pe care Căpăţână spune că a facut-o împreună cu Mircea Băsescu pentru «a duce banii»?! O fi vorba de încercarea lui Băsescu de a ascunde modul în care şi-a însuşit terenul de la Nana?! O fi vorba de frica lui Băsescu de decizia CCR prin care aceasta a decis că preşedintele poate fi anchetat pentru toate acţiunile sale, mai puţin pentru declaraţiile politice?! O fi vorba de faptul că oameni curajoşi au cerut Procurorului General deschiderea tuturor dosarelor lui Băsescu care nu au legătura cu opiniile politice ale acestuia?! O fi vorba de frica de declaraţiile celor care sunt în prezent în anchete? O fi vorba de faptul că a iniţiat şi a hotărât în fapt cedarea unor sume fabuloase din datoriile unor ţări străine către poporul român?! O fi vorba de faptul că se apropie dezvăluiri importante despre relaţia sa cu Elena Udrea?! O fi vorba de faptul că se va demonstra că a încasat sume importante, în nume personal, cu ocazia vânzării flotei maritime a României?! O fi vorba de faptul ca foştii săi consilieri prezidenţiali pe care, într-un fel sau altul, i-a determinat să-şi dea demisia, vor începe să vorbească?!", scrie Voiculescu pe blogul personal.

Sursa foto:  jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii