Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Surpriză neplacută pentru Băsescu - încă un DOSAR a ieşit la suprafaţă

ro

13 Apr, 2015 18:21 2458 Marime text
 
Pentru fostul presedinte Traian Basescu surprizele neplacute se tin lant. Apropiata sa Elena Udrea nu reuseste sa scape de arest, ba mai mult procurorii ii extind acuzatiile, ginerele sau este urmarit penal, terenurile fiicei sale de la Nana sunt sub sechestru si risca sa le piarda, iar el personal se lupta cu propriul dosar de santaj si amenintare, notează ştiripesurse.ro.

Insa se pare ca Traian Basescu mai are un dosar de care si el probabil ca uitase. Este vorba de o acuzatie de calomnie care dateaza inca din 2004. Atunci Dumitru Sechelariu il dadea in judecata pentru calomnie, insa procesul nu a ajuns in instante din cauza imunitatii prezidentiale.

Acum, la cateva luni de la terminarea mandatului sau, procurorii au redescoperit dosarul si au reluat ancheta. Bizareria acestui dosar este ca petentul, Dumitru Sechelariu, fost primar al orasului Bacau a decedat in 2013.

Primul termen din acest proces urma sa aiba loc in februarie insa a fost amanat pentru ca judecatoria Bacau nu a stiut la ce adresa sa il citeze pe Traian Basescu, informa atunci wowbiz.ro.
Integral pe ştiripesurse.ro
Sursa: ştiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii