Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avea doar 22 de ani Un an de la dispariţia actriţei Violeta Andrei de la Prima Tv

ro

24 Jul, 2013 03:55 7504 Marime text
Tânăra actriţă Violeta Andrei a murit în dimineaţa zilei de 24 iulie 2012 pe patul de spital după ce fusese rănită grav într-un accident rutier produs în urmă cu 10 zile.
Accidentul a avut loc din cauza vitezei şi a neatenţie celui care conducea maşina în care se afla şi tânăra. Violeta Andrei împlinise 22 de ani chiar cu două zile înainte de tragedie.

Actriţa juca într-un serial difuzat de postul Prima Tv intitulat “Nimeni nu-I perfect”.

Femeia era în maşină cu un prieten. Martorii spun că din cauza vitezei excesive, automobilul în care se aflau cei doi a lovit două maşini şi s-a răsturnat de mai multe ori. "Am văzut o maşină rostogolindu-se peste mine. Avea viteză" a spus un şofer implicat în accident.
Atât şoferul cât şi tânăra actriţă au fost aruncaţi prin parbriz din cauza impactului puternic. Actriţa şi prietenul ei au fost transportaţi la spital în stare gravă.
"Un conducător auto de 20 de ani a ignorat bunul simţ al celorlalţi şoferi”, a intrat când pe banda întâi, când pe banda 2, când pe banda 3. Efectiv i-a ignorat pe ceilalţi conducatori auto" a spus un poliţist prezent la faţa accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii