Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux, căutat în Elveţia, descoperit în Constanţa

ro

12 Sep, 2015 11:00 1716 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, au depistat în municipiul Constanţa un autoturism marca BMW model X6 declarat furat de autorităţile din Elveţia.
 
Astfel, ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Garzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat şi oprit în trafic, în municipiul Constanţa, un autoturism marca BMW model X6, condus de cetăţeanul român N.A., în vârstă de 38 de ani.

Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, de autorităţile din Elveţia, fiind declarat furat din data de 29.08.2014.



În cadrul cercetărilor, persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii