Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:18 13 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Atenţionare de călătorie. Grevă a feroviarilor

ro

26 May, 2016 17:12 670 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că sindicatele feroviarilor CGSP și CSC au anunțat declanşarea unei greve, începând cu data de astăzi, la care participă mecanicii de locomotivă şi controlorii, care vor instala pichete de grevă în faţa depourilor şi atelierelor.

Gările principale şi atelierele de lucru din regiunea valonă vor fi blocate, dar greva va fi resimțită în întreaga rețea belgiană de transport feroviar. Societatea Naţională a Căilor Ferate Belgiene (SNCB) a anunţat că vor fi perturbări semnificative ale circulaţiei feroviare, fiind imposibil de prezis locurile și impactul acestor acțiuni - diferite de la o regiune la alta.
 
Cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu trenul în Regatul Belgiei se pot informa accesând pagina oficială Internet a SNCB - www.belgianrail.be/fr/actualite/greves-ete.aspx, paginile de Twitter şi Facebook ale SNCB, precum şi a anunţurilor din gări / staţiile feroviare.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii