Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din ţară

ro

06 Nov, 2016 17:31 1729 Marime text
Traficul este îngreunat, în această după-amiază, pe mai multe drumuri din ţară, circulându-se în coloană pe DN 1, de la Predeal până la Buşteni, precum şi pe DN 73 A Râşnov - Predeal. Totodată, este aglomerat şi se merge în coloană şi la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada A1.

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică după-amiază, traficul rutier este intens pe DN 1, Valea Prahovei, circulându-se în coloană de la Predeal până la intrarea în Buşteni şi în zona Comarnic (pe sensul de mers către Bucureşti).

Poliţiştii le recomandă şoferilor care vin de la Braşov să meargă pe ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Totodată, s-a format coloană şi pe DN 73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN 1.

Poliţiştii le transmit şoferilor care merg spre Capitală că din zona Bran-Moieciu pot alege şi ruta DN 73 Braşov - Valea Mare-Pravăţ, DN 72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN 71 Târgovişte - Bâldana, DN 7 Bâldana - Bucureşti.

Totodată, este aglomeraţie şi pe alte drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, pe Autostrada A1, încep să se formeze coloane la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

Pe DN 7 se circulă îngreunat pe Valea Oltului, în zona viaductului Cârligu Mic (aflat în reparaţii) şi pe raza localităţii argeşene Drăganu, pe tronsonul pe care se asfaltează.

Poliţiştii mai aminesc şi că este posibil să apară probleme de trafic în zona Bascov - Valea Ursului, unde mulţi şoferi încetinesc prea mult sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Pe DN 6 autovehiculele rulează cu viteză redusă la intrarea în localitatea Mihăileşti dinspre Gorneni, în judeţul Giurgiu.


Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii