Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! A apărut o nouă modalitate prin care puteți rămâne fără mașină

ro

30 Jan, 2016 22:49 3936 Marime text
 
Atenție conducători auto, a apărut o nouă metodă de furt! Hoţii pun nişte bancnote pe parbrizul maşinii şi, în timp ce şoferii coboară să ia banii, indivizii se urcă la volan şi fug cu autoturismul. Metoda face victime de ani buni în străinătate, iar hoţii au adus-o şi la noi, informează România TV.
 
Persoanele care pun în aplicare astfel de metode au observat că această tactică a făcut ravagii în Europa şi au hotărât să o aplice şi la noi în ţară. Astfel, ei stau în parcare şi aşteaptă victimele care vin încărcate cu plase de la cumpărături. Proprietarul maşinii pune plasa în maşină, după care urcă la volanul autoturismului. În momentul în care porneşte motorul maşinii, păgubitul vede pe parbriz, sub ştergător, o bancnotă. Şi se duce curios pentru a vedea despre ce bancnotă este vorba, timp în care hoţul vine în viteză, urcă la volan şi demarează.
 


Sursa foto: onlinereport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 31 Jan, 2016 17:35 Filme cu prosti,made in Romania !!!
  • un constantean 31 Jan, 2016 08:25 Gresit,daca va intampinati cu aceasta problema,demarati cu masina si o luati la destinatie,dupa ce va incuiati masina,si asa va faceti si cu ceva banuti.