Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție pe unde circulați! Un felinar din Piața Ovidiu s-a desprins din cauza vântului! (galerie foto)

ro

11 Nov, 2016 13:11 2443 Marime text

Constănțenii care au așteptat ca Piața Ovidiu și zona veche a orașului să fie reamenajată și modernizată pentru a deveni un centru de atracție pentru oraș s-au bucurat când lucrările de modernizare s-au finalizat. Totuși, la aproape un an de la finalizarea proiectului, constănțenii pot să observe că în ceea ce privește calitatea, lucrările și materialele folosite lasă de dorit. Un constănțean a semnalat pe adresa redacției că în cursul zilei de astăzi, felinarul unui stâlp ornamental nou montat în zona Catedralei „Sfinții Petru și Pavel“ din Constanța s-a desprins din cauza vântului și s-a spart pe asfalt. Norocul a făcut ca în zonă să nu treacă niciun constănțean pe care ar fi putut să îl rănească felinarul de câteva kilograme. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Martor 11 Nov, 2016 21:18 Informare corecta! Stalpul a fost lovit de o masina, moment in care lampa a cazut pe carosabil...eram de fata.
  • Alex 11 Nov, 2016 13:41 Misto sa iti cada ala in cap sa vezi cum ajunge constructorul prin instante pentru lucrari in bataie de joc. Observati va rog surubul lipsa de la incinta legaturilor electrice din prima poza.