Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un plic a explodat Atac terorist la o ambasadă

ro

13 Aug, 2015 21:31 1451 Marime text
 
Un colet care a fost trimis la Ambasada Franţei din Roma a explodat, după ce un angajat al instituţiei l-a desigilat, autorităţile deschizând o anchetă pentru un posibil atac terorist, scrie România TV.

Un plic a fost expediat pe adresa Ambasadei Franţei din Italia, cu sediul în Roma, iar după ce a fost desigilat de un angajat al instituţiei a explodat, potrivit New Indian Express, citat de România TV.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când plicul a fost găsit de o femeie, angajată a ambasadei, în timp ce sorta scrisorile sosite pe adresa instituţiei cu sediul în Palatul Farnese din centrul Romei. În momentul în care a desigilat scrisoarea, aceasta a izbucnit în flăcări, în faţa femeii.

„Am văzut flacăra şi imediat m-am gândit că este o bombă", a victima.

Clădirea a fost evacuată de urgenţă. Femeia, aflată în şoc, nu a suferit nicio rană, dar a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Ambasadorul Franţei în Italia, Catherine Colonna, a fost informată imediat despre incident. Înăuntrul plicului nu se afla niciun mesaj şi până în prezent nimeni nu a revendicat atacul.

Angajaţilor ambasadei li s-a solicitat să nu mai atingă alte scrisori în cazul în care au fost expediate mai multe colete explozive, iar autorităţile italiene anchetează cazul.



Sursa text + foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii