Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Elevilor din Constanţa „Victorie a elevilor constănţeni! Toţi elevii din Constanţa vor beneficia de reducere la transportul local în comun!”

ro

13 Feb, 2015 15:05 1162 Marime text
Asociaţia Elevilor din Constanţa arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei, că au fost „auziţi” de reprezentanţii administraţiei locale şi astfel toţi elevii din Constanţa vor beneficia de reducere la transportul local în comun.
 
Anunţul vine după ce, azi, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat că administraţia publică locală va subvenţiona cu 50% transportul în comun pentru toţi elevii indiferent de venituri. De asemenea, copiii orfani vor beneficia de gratuitate.
 
Citeşte şi Cum vede Mazăre rezolvarea problemei transportului în comun pentru elevii din Constanţa
 
„Demersurile inițiate de membrii Asociației Elevilor din Constanța de acum 2 ani și-au produs astăzi efectele. Consiliul local Constanța a adoptat o hotărâre prin care toți elevii care învață în municipiul Constanța beneficiază de 50% reducere la transportul local în comun. De asemenea, elevii orfani vor beneficia de gratuitate, conform legii”, se arată în comunicatul citat.
 
Iniţial subiectul a dus la crearea a numeroase discuţii şi neplăceri.
 
Asociația Elevilor din Constanța au organizat în acest sens un protest la data de 16 septembrie 2014. Aceştia au depus şi o  plângere penală la Direcția Națională Anticorupție pentru abuz în serviciu în sarcina primarului Radu Mazăre.
 
 
Asociația Elevilor din Constanța a demararat o petiție pentru respectarea legii către Primăria Municipiului Constanța în luna mai 2014. Petiția are în acest moment 445 de semnături, conform comunicatului citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii