Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestați preventiv pentru furt calificat

ro

13 Aug, 2015 16:04 1277 Marime text
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Vasile-Florin Petrea și Mihai Chirilă, ambii reţinuţi, primul cercetat pentru săvârşirea în stare de recidivă a două infracţiuni de furt calificat şi infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar cel de-al doilea pentru săvârşirea în stare de recidivă a două infracţiuni de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de 10/11.08.2015, cei doi inculpaţi, prin forţarea buşonului de la rezervoare, au sustras cantităţile de 300 şi respectiv 200 litri motorină din rezervoarele autotrenurilor mărcile MAN şi IVECO aparţinând unor societăţi de transport, ce se aflau staţionate în parcarea unei benzinării situată la km 88 de pe autostrada A2 Constanţa - Bucureşti.

În sarcina inculpatului PETREA VASILE-FLORIN s-a reţinut şi faptul că în noaptea respectivă, între orele 23.47 - 04.00, a condus autoturismul marca OPEL VECTRA cu nr. de înmatriculare B-8352-PK pe traseul mun. Constanţa - Autostrada A2 - oraş Lehliu-Gară, jud. Călăraşi şi retur, fără a poseda permis de conducere.

Activitatea de urmărire penală a fost efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţie şi I.P.J. Constanţa - Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii