Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arena Bucătarilor 2014 Constanţa, reprezentată de Chef Ovidiu Cherametli din Eforie Nord

ro

07 Aug, 2014 18:07 3510 Marime text
Pe 10 septembrie, la Bucureşti, în cadrul unui eveniment deschis publicului, organizat în Piaţa George Enescu, va avea loc finala Arena Bucătarilor, cea mai importantă competiţie dedicată profesioniştilor din domeniul gastronomiei.
 
Selgros Cash&Carry România a desemnat cei zece finalişti, care, în marea finală, îşi vor arăta măiestria live, în faţa publicului şi a juriului. În cadrul competiţiei, Constanţa este reprezentată de Chef Ovidiu Cherametli din Eforie Nord, bucătar şef la restaurantul Chandellier. Cu o experienţă de peste 17 de ani, Ovidiu Cherametli a impresionat juriul cu rulouri din pui cu prosciutto, ouă de prepeliţă, sos gorgonzola şi legume.
 
„Anunţăm cu bucurie finaliştii celei de-a şasea ediţii a competiţiei Arena Bucătarilor. Cei mai buni zece Chefi au încântat juriul cu măiestria de care au dat dovadă în pregătirea reţelor, dar şi cu cele mai ingenioase tehnici folosite. Ne bucură să vedem că în fiecare an tot mai mulţi bucătari profesionişti aleg să-şi măsoare forţele în Arena Bucătarilor. Anul acesta, competiţia ajunge la un alt nivel cu un juriu internaţional şi un eveniment de mare anvergură organizat în Bucureşti”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România. 
 
Pe 10 septembrie, spectatorii vor asista la demonstraţii li degustări culinare şi îi vor încuraja pe cei mici care intră în Arena Bucătăraşilor. Gazda evenimentului va fi renumitul actor Codruţ Kegheş. 
Competiţia, ajunsă la a şasea ediţie, recunoaște priceperea şi măiestria celor mai buni Chefi, premiile puse în joc fiind în valoare de peste 40.000 lei. Totodată, unul dintre concurenţi va câştiga premiul special Selgros România, constând în antrenamente personale şi participarea la concursul internaţional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.
Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash + Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. 

Sursa foto: selgros.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii