Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Arde un transformator electric în curtea ENEL din Năvodari

ro

08 Apr, 2015 12:24 1679 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în localitatea Năvodari din judeţul Constanţa pentru stingerea unui incendiu. Conform primelor date, flăcările au izbucnit la un transformator electric în curtea ENEL.
 

UPDATE ora 15.30 - Comunicat oficial ENEL


Astăzi la ora 12:04, un reductor de curent din Staţia de Transformare de 110 kV Năvodari s-a defectat şi a avut loc un incendiu în incinta staţiei. Incendiul nu a afectat personalul Enel, declanşându-se automat toate sistemele de protecţie în instalaţii pentru a se face manevrele de redirecţionare a consumatorilor către alte surse.

Furnizarea cu electricitate a consumatorilor a fost întreruptă doar 15 minute, în intervalul 12:18 – 12:33, timp în care s-au executat succesiv manevre de realimentare a tuturor consumatorilor.
 
Un echipaj de Pompieri a intervenit prompt pentru stingerea incendiului la acest echipament, la ora 13:05 fiind stins incendiul. Transformatorul de curent avariat urmează a fi înlocuit în zilele următoare pentru a se relua alimentarea consumatorilor prin Staţia Năvodari prin schema utilizată în condiţii normale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii