Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi băut alcool metilic Doi bărbaţi au murit, alţi patru sunt spitalizaţi

ro

10 Jan, 2015 17:31 1076 Marime text
 
Potrivit Mediafax, poliţia Călăraşi a deschis o anchetă după ce a fost sesizată de medici că doi bărbaţi din Dragalina au decedat în spitale, după ce ar fi băut alcool metilic, iar alţi patru bărbaţi sunt internaţi, doi fiind în stare gravă, şi în acest caz existând suspiciunea de intoxicaţie cu alcool metilic.

Conform aceleiași surse, un bărbat în vârstă de 45 de ani şi unul în vârstă de 58 de ani, ambii din localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, au murit în spitale din Bucureşti şi Călăraşi, unde ajunseseră în stare gravă, existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au consumat alcool metilic. Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Călăraşi au declarat, astăzi, corespondentului Mediafax că poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale cu privire la moartea suspectă a celor doi şi au deschis dosar penal în acest caz.

Între timp, alţi patru bărbaţi din Dragalina au ajuns la spital acuzând stări de rău, şi în cazul acestora existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au băut alcool metilic. Doi din cei patru sunt internaţi la un spital din Călăraşi, iar ceilalţi doi, care sunt în stare gravă, au fost duşi la spitale din Bucureşti, relatează Mediafax.

Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii