Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ trei tone de motorină confiscate în Portul Constanţa

ro

04 Nov, 2014 14:51 1450 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Portul Constanţa un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 2.900 litri de motorină fără documente de provenienţă. Evenimentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 8.00, când poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat în Portul Constanţa o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse petroliere.

Astfel, în zona porţii de acces numărul 9, a fost oprită pentru control o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în R. Bulgaria, condusă de cetăţeanul român A. ALEXANDRU, în vârstă de 30 de ani.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 2.900 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în trei recipiente din plastic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.



Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat motorina de la o persoană aflată pe un împingător, sub pavilion R. Moldova, în zona Portului Constanţa Sud Agigea.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de motorină, evaluată la 17.400 lei, o pompă electrică şi mai multe furtunuri folosite la comiterea infracţiunii.

De asemenea, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă autoutilitara în valoare de aproximativ 5.000 de euro, iar bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii