Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aplicaţia care îţi cere să îi spui cum te simţi

ro

19 Oct, 2016 07:20 1695 Marime text
Gimini Moodtracker, o aplicaţie ce identifică stările de spirit ale utilizatorului pe parcursul unei zile şi le stochează într-un „jurnal digital” pe telefon, a fost lansată, aseară, la Cluj-Napoca, conforn news.ro.
 
Disponibilă pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, aplicaţia a fost pusă la punct în aproximativ un an de o echipă de IT-işti şi dezvoltatori.


„Este vorba despre o aplicaţie care te ajută să îţi dai seama cum te simţi la un moment dat, dar mai ales îţi dă posibilitatea să ai un istoric al modului în care te-ai simţit într-un interval de timp. Dacă mă întrebi cum m-am simţit vinerea trecută, în cazul în care nu am un reper la care să mă raportez, nu cred că aş putea să ştiu. Mai în spate, ca timp, nici nu ar avea rost să încerc şi cred că asta e valabil în general. Aşa că ne-am gândit la o aplicaţie care, în timp ce tu îţi trăieşti viaţa, fără să te întrerupă, îşi cere să îi spui din când în când cum te simţi”, a declarat Mihai Babici, managerul proiectului Gimini Moodtracker.


Aplicaţia păstrează datele recepţionate, le analizează şi realizează „un jurnal digital” al stării de spirit pentru diferite perioade de timp.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii