Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ umanitar pentru adolescentul care a murit în urma cumplitului accident de pe Aurel Vlaicu

ro

31 May, 2016 21:47 9837 Marime text
Aseară, în jurul acestei ore, în zona CET, mai multe persoane au trecut prin momente de panică. În doar câteva secunde s-a produs nenorocirea. Un tânăr, care nu avea permis de conducere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, impactul fiind năucitor. Mai multe persoane au fost rănite, iar un adolescent, în vârstă de numai 16 ani, a pierdut lupta cu viaţa.
 
Astăzi, pe un grup înfiinţat pe Facebook, a fost postat un anunţ umanitar pentru familia îndoliată. „Familia băiatului de 16 ani care a murit aseară în accidentul de pe Aurel Vlaicu (spălătorie) este o familie de oameni simpli compusă din trei persoane - mama şi doi copii crescuți fără tată”, conform anunţului.
 
„Această mamă nu are putere să îngroape creștinește acest copil. Dacă cineva dorește să ajute este binevenit. Familia locuiește în cartier Medeea a doua strada paralelă cu strada Cumpenei spre calea ferată”, potrivit anunţului umanitar postat pe Facebook şi distribuit de peste 70 de ori. De asemenea, autoarea anunţului a spus că mai multe detalii se pot obţine la biserica din Medeea.


 
Citeşte şi Şoferul care a produs aseară accidentul de pe Aurel Vlaicu a fost reţinut. Este acuzat de ucidere din culpă (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii