Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la Casa de Pensii Constanţa

ro

12 Feb, 2015 15:04 3834 Marime text
Casa Judeţeană de Pensii Constanţa anunţă pensionarii că mai sunt disponibile 17 bilete biletele pentru tratament balnear în staţiunile Geoagiu şi Sărata Monteoru.

Pensionarii care vor să obțină un bilet de tratament balnear trebuie să ştie că, în cursul unui an calendaristic, pot beneficia o singură dată de această oportunitate. În funcție de cuantumul pensiei, dar și prevederile unor legi speciale, biletele sunt fie gratuite, fie necesită o contribuție proprie de maximum 50%.

Pot beneficia de tratament balnear pensionarii care au plătite la zi contribuțiile la stat, asigurații care au suferit un accident de muncă sau au o boală profesională și cei care sunt vizați de anumite legi speciale.

Pot primi bilete și persoanele care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear.
Dosarul care se depune la Casa Județeana de Pensii trebuie să conțină cererea de acordare a biletului de tratament, o copie dupa actul de al identitate beneficiarului, talonul de pensie și programul de recuperare recomandat de medic, în copie, dar cu prezentarea actului original. În cazul persoanelor cu dizabilități, acestea trebuie să aibă la dosar și copia certificatului de persoană cu handicap, valabil în perioada tratamentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii