Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA „Antreprenorul lunii iunie” este clătităria mobilă ClaTos

ro

24 Jun, 2015 14:56 1523 Marime text
 
Ambasada SUA a selectat „Antreprenorul lunii iunie”: Clătităria ClaTos.
 
Programul Ambasadei intitulat „Antreprenorul lunii” aduce în prim plan persoane şi companii care demonstrează cele mai importante trăsături ale unui antreprenor. Un antreprenor vede potenţialul existent într-o idee nouă şi face un pas îndrăzneţ, şi adesea riscant, folosindu-şi doar calităţile, perseverenţa şi curajul pentru a transforma acea idee în realitate. Prin intermediul programului „Antreprenorul lunii”, Ambasada aduce în prim plan antreprenori care valorifică oportunităţile unice existente în diverse sectoare industriale şi regiuni din România.
 
În 2012, Alexandra Lipovan a înfiinţat Clătităria ClaTos, o clătitărie mobilă, în Satu Mare, unde comercializează clătite pregătite în stil tradiţional franţuzesc. Înarmată cu pasiunea pentru gătit şi o mică sumă de bani economisiţi dintr-un serviciu cu jumătate de normă, Alexandra Lipovan a lansat această microîntreprindere în timpul studenţiei sale la Cluj. Ea a transformat pasiunea pentru clătitele franţuzeşti într-o afacere înfloritoare şi de succes, cu doi angajaţi. Căsuţa sa mobilă este o prezenţă îndrăgită pe străzile pitoreşti din Satu Mare, oferind preparate delicioase la un preţ accesibil.
 
Alexandra Lipovan şi-a folosit succesul pentru a îmbunătăţi vieţile copiilor îngrijiţi prin programe de asistenţă socială, ca parte a campaniei sale umanitare „O clătită pentru o cauză nobilă”. În cadrul campaniei, ea donează profiturile realizate în fiecare zi de vineri Serviciului de Asistenţă Socială al Municipiului Satu Mare.
 
Ambasada SUA o felicită pe Alexandra Lipovan pentru succesul său. Ea ne reaminteşte tuturor că economia românească oferă o multitudine de oportunităţi mici şi mari de afaceri, accesibile celor care au curajul de a le încerca. Pe măsură ce România continuă să se dezvolte, va avea de câştigat graţie antreprenorilor care înfiinţează noi companii, le adaptează şi le reformează pe cele vechi şi conduc ţara spre viitor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii