Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF-ul a generat o situaţie incredibilă pentru o frumoasă braziliancă

ro

23 Feb, 2016 14:07 2248 Marime text
 
Este frumoasă, faimoasă, vedetă din Brazilia, fotomodel de nivel internaţional şi căsătorită cu un român cu care are un copil. Chiar dacă locuieşte împreună cu familia în Bucureşti, brazilianca s-a trezit într-o situaţie ingrată pentru că nu şi-a făcut toate actele necesare şederii în România.
Acum ea nu poate intra în România şi doarme în aeroport. Femeia este blocată de trei zile și trei nopți în zona de tranzit a aeroportului Otopeni. Reprezentanții poliției de frontieră, au declarat pentru jurnaliştii de la Pro TV că tânăra este cetățean brazilian și că aceasta a stat în ultimele 180 de zile mai mult de 90 de zile în România. Prin urmare, aceasta nu mai are dreptul să intre în țară deoarece nu are permis de ședere așa că la fiecare trei luni este obligată să iasă din țară pentru a nu depăși perioada de maxim 90 de zile în care poate sta  pe teritoriul României.
După ce a dormit trei nopți în aeroport în așteptarea unei rezolvări a situației acum va fi nevoită să ia un avion către o țară unde există o ambasadă a României. Acolo va face o cerere pentru o viză de ședere în România, va trebui să aștepte răspunsul și abia apoi va putea să se întoarcă în ţara noastră.
Soțul Eloisei Bîrleanu, fotomodelul român Andrei Bîrleanu, este foarte supărat pe această situație și acuză autoritățile române de indolență și nepăsare. El susține că el și soția sa au pregătit toate actele pentru dosarul de ședere dar reprezentanților ANAF le-a luat 4 luni de zile să verifice contractul de chirie depus la dosar. Și în acest fel a trecut perioada de 90 de zile în care femeia putea sta maxim în România.
Întoarsă de la Londra, unde a participat la evenimentul de nivel mondial numit “Săptămâna modei” , frumoasa braziliancă este nevoită acum să se confrunte cu birocrația statului român care nu-i permite să intre în țara în care are soțul și copilul, relatează stirileprotev.ro.



Sursa foto: ro.blastingnews.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii