Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu nu va candida la Primăria Generală a Capitalei

ro

10 Sep, 2015 00:04 1780 Marime text
 
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat în această seară, la postul public de televiziune, că nu vizează postul de primar general al Capitalei, menționând că posibilii candidați ai liberalilor pentru această funcție vor trebui să participe la o campanie internă în partid, potrivit agerpres.ro.
 
„Nu aș ezita să spun public dacă mi-aș dori să candidez la această funcție. Cred însă că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez pentru Primăria Generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiți - vorbeați de Ludovic Orban mai devreme, eu vi-l reamintesc pe Cristian Bușoi, pe domnul Petre Roman, s-au înscris în această competiție internă”, a relatat copreședintele PNL.
 
Alina Gorghiu a mai adăugat că va urmări campania internă din PNL împreună cu Vasile Blaga, copreședintele partidului, apreciind că strategia electorală a candidaților din București va suferi modificări după evenimentele legate de primarul general Sorin Oprescu.
 
Tot ea a mai relatat faptul că Primăria Capitalei se află „într-o situație deplorabilă”.
 
„Situația Primăriei Generale este deplorabilă, este aproape în incapacitate de plăți. Sunt companii în subordinea Primăriei care sunt într-o criză fără precedent”, a subliniat copreședintele PNL.
 
Referitor la poziția PNL vis-a-vis de preluarea conducerii de către viceprimarul Cornel Pieptea, copreședinta PNL a menționat că acest aspect va fi prezentat la momentul în care postul de primar general va fi vacant.
„PNL își va asuma o poziție în momentul în care acest post va fi vacant. Pe logica legii, evident, unul dintre cei doi viceprimari va ocupa această poziție. Veți afla de la PNL dacă își asumă poziția de primar interimar în momentul la care vom ști dacă postul este vacant sau nu. Ar fi nu doar prematur, dar e ușor obscen să vorbesc despre ocuparea unei poziții care nu e liberă în acest moment”, a declarat  Gorghiu.



Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii