Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din PSD, în urma acuzaţiilor DNA

ro

26 Apr, 2015 08:28 983 Marime text
Alexandru Cordoş urmărit penal pentru trafic de influenţă, alături de fiica şi soţia sa, care este arestată, s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD,  parlamentarul declarând, sâmbătă, că nu doreşte să implice PSD în situaţia sa „juridică", informează dcnews.ro.

Într-un comunicat de presă, senatorul PSD Alexandru Cordoş a anunţat că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în partid, până la clarificarea în justiţie a situaţiei sale juridice.

„Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie", a declarat senatorul Alexandru Cordoş, potrivit comunicatului de presă.

Senatorul Alexandru Cordoş era vicepreşedinte al organizaţiei PSD Cluj, dar conducea şi Departamentul de politici sociale şi ocuparea forţei de muncă, egalitate de şanse şi familie în cadrul PSD Cluj.

Alexandru Cordoş este urmărit penal, alături de fiica sa, Andreea Alexandra Cordoş, în dosarul în care soţia sa, Mihaiela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj, a fost arestată preventiv, vineri, pentru trafic de influenţă în formă continuată.


Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii