Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află ce invitaţi vin azi la Litoral TV

ro

24 Jul, 2013 15:36 1744 Marime text
Situaţia Spitalului CF Port Constanţa dezbătută la  ,,Radiografia Zilei”
 
Cum s-a ajuns la o posibilă închidere a Spitalului CF Port Constanţa, care ar fi soluţiile de salvare a unităţii spitaliceşti şi cine se fac vinovaţi de situaţia incertă în care se află angajaţii şi pacienţii deopotrivă sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii ,,Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu managerul Spitalului CF Port Constanţa dr. Dorel Oprea şi un reprezenat al sindicatului în domeniu. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
 
               
Vezi cine vine “În arenă”
 
 
Scandalul regionalizării din Finanţe este subiectul care va fi dezbătut astăzi, în cadrul emisiunii „În arenă” realizată de Lavinia Siclitaru la ora 17:30 la Litoral TV, de către Mihai Tararache- deputat independent, Iulian Gropoşilă – preşedinte PIMM Constanţa şi Marian Emilian – preşedinte Federaţie Publisind.
 
 Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”
 
Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan la ora 16:30 la Litoral TV, Daniel Brujban –preot şi Giulia Ivan –artist,  vor discuta despre relaţia dintre Biserica Ortodoxă Română şi românii de peste hotare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii