Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Sobaru, cel care a intrat cu mașina în gardul Guvernului, a fost condamnat

ro

11 Aug, 2015 09:00 1203 Marime text
 
Vă amintiţi de Adrian Sobaru? El este tehnician la televiziunea naţională şi a devenit cunoscut prin  2010, după ce s-a aruncat în sala de plen dintr-o lojă a Camerei Deputaţilor. Dar episodul ăsta nu a fost singurul care l-a adus în atenţia publică. El a intrat cu maşina şi în Gardul Guvernului. După primul incident a fost înţeles, iertat şi ajutat, însă de data aceasta el s+a ales cu o condamnare la opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare.
Magistraţii au schimbat încadrarea juridică din "distrugere" în "tentativă de distrugere", pentru care Sobaru a primit opt luni de închisoare. Pentru "tulburarea liniştii publice", angajatul TVR a mai primit alte două luni, iar cele două pedepse s-au contopit. Sobaru va fi supravegheat doi ani, iar dacă în acest interval va comite alte fapte penale, riscă să ajungă după gratii pentru a executa şi această pedeapsă.
Instanţa a mai dispus ca Sobaru să facă 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială. Sentinţa Tribunalului Bucureşti a fost menţinută de Curtea de Apel, după ce Sobaru a contestat decizia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii