De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
12:20 29 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Administrația Prezidențială Toate veniturile președintelui Iohannis au fost menționate în declarațiile de avere

ro

24 Aug, 2015 17:18 522 Marime text
 
Administrația Prezidențială precizează că toate veniturile președintelui Klaus Iohannis obținute din închirierea de imobile se regăsesc în declarațiile de avere depuse succesiv.

„Toate veniturile obținute de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, din închirierea imobilelor deținute în proprietate și coproprietate se regăsesc integral în declarațiile de avere depuse. Nu există nicio sumă provenită din chirii care să nu fi fost declarată din 2004 până în prezent", arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, din chiria pe care a încasat-o în nume propriu, precum și în numele și pentru coproprietar, Klaus Iohannis a achitat toate taxele și impozitele aferente întregii sume provenite din închirierea imobilelor.

„Toate veniturile au fost menționate în declarațiile de avere depuse succesiv și orice altă modalitate de calcul al acestora constituie doar o speculație, care nu este conformă cu realitatea", conchide Administrația Prezidențială.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: nineoclock.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii