Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația locală din Ovidiu a finalizat lucrările pentru începutul noului an școlar

ro

09 Sep, 2015 11:10 1046 Marime text
 
Administrația locală din orașul Ovidiu condusă de primarul George Scupra a finalizat lucrările, pentru ca la începutul unui nou an școlar, copiii din grădinițile și școlile din Ovidiu, Poiana și să beneficieze de toate condițiile și dotările necesare actului de învățământ la standarde moderne. 
 
În acest an, la inițiativa unui grup de elevi din cadrul Liceului Tehnologic Ion Podaru,  împreună cu primarul George Scupra , a fost înființat „Radio - clubul elevilor”. S-au efectuat lucrările de amenajare a spațiului, și au fost achiziționate toate dotările necesare pentru funcționarea acestui post de radio. Elevii vor avea posibilitatea ca în pauze să-și prezinte inițiativele, planurile și informațiile de interes pentru elevii liceului.
 
Începând cu acest an școlar, copiii vor beneficia de un nou mijloc de transport. Primăria orașului Ovidiu a intrat în posesia unui microbuz școlar în cadrul proiectului inițiat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
 
„Educatia este darul cel mai de pret pe care il putem oferi copiilor nostri. Ne dorim ca si in acest an scolar sa dezvoltam parteneriatul familie – scoala - administratie locala, pentru a sprijini copiii in lungul drum al formarii lor profesionale dar si al personalitatii. Imi exprim convingerea ca reprezentatii administratiei locale impreuna cu cadrele didactice vor veni in intampinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educatie la un nivel modern si performant. Urez parintilor un an cu multe satisfactii din parte copiilor, cadrelor didactice putere de munca si elevilor success si curaj pentru implinirea idealurilor”, a declarat George Scupra. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii